Kommunikasjonsmedarbeider

Er du god på å lage redaksjonelt innhold i form av tekst og video, og flink med kommunikasjonsarbeid? 
Stingray Marine Solutions utvikler og tilbyr intelligent havbruksteknologi for oppdrettsnæringen. Vi bidrar til å øke matproduksjonen på naturens premisser og målet vårt er at oppdrettere skal oppnå klokere høsting fra havet ved hjelp av vår teknologi.
Vi vokser raskt og nå vil vi styrke vår salg- og markedsavdeling.  Stingray søker en selvgående og fremoverlent kommunikasjonsmedarbeider som vil jobbe selvstendig med et bredt spekter av kommunikasjonsfaglige oppgaver. 
 
Stillingen rapporterer til Markedssjef og du vil blant annet:
  • bidra til å bygge en næring med fokus på bedre dyrehelse og økt kunnskap uten håndtering av fisken
  • være en tydelig rådgiver overfor ledelsen i kommunikasjonsfaglige spørsmål
  • videreutvikle og koordinere det taktiske og strategiske kommunikasjonsarbeidet
  • ha ansvaret for å produsere og publisere redaksjonelt innhold (foto/video/tekst) på digitale flater - fra idé til ferdig redigert sluttprodukt
  • ha ansvar for dialogen og oppfølgingen av eksterne produsenter av informasjonsmateriell (brosjyrer, web, film, etc.)
 
Den vi søker bør ha noe arbeidserfaring og relevant høyere utdannelse - helst medie- og/eller kommunikasjonsfaglig. Det er nødvendig med gode skriveferdigheter i både norsk og engelsk. Du har erfaring fra kommunikasjon i digitale flater og er oppdatert på dagens medietrender. Du setter deg raskt inn i komplekse saker og formulerer treffsikre og relevante budskap. Som person er du Fremoverlent, Solid og Kunnskapsrik – på lik linje med dine kolleger i Stingray. Du har et tydelig engasjement og en sterk gjennomføringsevne, samt er omgjengelig med gode samarbeidsevner og humor.
I Stingray får du en spennende og utfordrende stilling i et kompetent og internasjonalt miljø med gode muligheter til kreativt og selvstendig arbeid. Vi har det gøy på jobb, samtidig som vi har fokus på å gi våre kunder trygghet for friskere fisk og økt lønnsomhet.
 
For nærmere informasjon om stillingen kontakt:
John Arne Breivik, Daglig leder, tlf: 4046 4040 eller
Linn Kathrin Bergset, Markedssjef, tlf: 90 10 74 75
Kontorsted: Stingray hovedkontor, Stålfjæra 5, Oslo
Søknad med CV sendes til: work@stingray.no
Søknadsfrist: 21. september 2018
Oppstart: Etter avtal

Similar searches: Aquaculture, Communications, Norway