Produksjonssjef Sjø

Vi søker Produksjonssjef Sjø for vår oppdrettsvirksomhet

Om stillingen: 
Som produksjonssjef i Nova Sea vil du ha biologi- og budsjettansvar for hele sjøproduksjonen. Du er en tydelig leder som motiverer og skaper samhold. Dine produksjonsenheter er spredt på et areal som tilsvarer 10% av norskekysten som igjen krever god struktur, planlegging samt bruk at digitale hjelpemidler. Utstrakt reisevirksomhet må påregnes.

Som Produksjonssjef Sjø vil du være en viktig ressurs i selskapets ledergruppe. Du rapporterer til daglig leder og vil sammen med ledergruppen i Nova Sea og din sjøavdeling, fortsette å jobbe med Nova Seas strategiske mål og jobbe for kontinuerlig utvikling og forbedringer. Vi ønsker at du har et bredt nettverk til både offentlige myndigheter, leverandører og andre aktører i næringen. Du har i tillegg god erfaring med biologisk produksjon innenfor akvakultur samt produksjonsstyringssystemer.

Noe for deg?
Vi i Nova Sea vil tilby deg en fantastisk spennende jobb med gode betingelser. Engasjerte og dyktige kollegaer, gode forsikrings og pensjonsordninger samt muligheter for personlig utvikling. Vi ønsker veldig gjerne at du vil komme og bo sammen med oss på vakre Lovund i Lurøy kommune. 

For spørsmål må du gjerne kontakte:
Marlen Andersen i NNL for en uforpliktende prat ma@nnl.no
tlf 950 28 604


Similar searches: Aquaculture, Norway, Management, Production