Er du vår nye næringspolitiske rådgiver?

I rollen som næringspolitisk rådgiver Aqua Shipping ser vi etter en person som har bakgrunn fra havbrukssektoren med fiske oppdrett og skipsrelaterte arbeidsprosesser inkludert transport av levende fisk. Erfaring og kompetanse innenfor fiskevelferd og fiskehelse er sentralt i rollen. Erfaring med mediearbeid og kommunikasjon vil være positivt i rollen men er ingen forutsetning. Du er god til å se muligheter og nye løsninger og har gode relasjonsbyggende ferdigheter. Arbeidsoppgavene vil være både av strategisk og operativ karakter.

Vi kan tilby vår nye medarbeider en sentral rolle med store muligheter for å påvirke Kystrederienes utvikling fremover. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kystrederiene har kontor på Nordnes i Bergen sentrum, men annet kontorsted kan avtales for den rette kandidat. Reisevirksomhet i Norge må påregnes.

Vi imøteser din søknad og CV innen 22 januar 2018 til tor.arne@kystrederiene.no merket med Næringspolitisk rådgiver – Aqua Shipping. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Dersom du har ønske om ytterligere informasjon, så kan du kontakte Tor Arne Borge, Administrerende direktør, på tlf. 91629744.

Kystrederiene er en landsdekkende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon, og representerer over 100 rederier langs norskekysten. Vårt kontor har 8 ansatte og er lokalisert på Nordnes i Bergen. Vi har egne tariffavtaler, og jobber for at våre medlemmer skal ha gode rammebetingelser. Se mer på våre hjemmesider www.kystrederiene.no.


Similar searches: Aqua-Shipping, Norway