Senior Relationship Manager

Nordea er i vekst og søker senior kundeansvarlig til Nordeas sjømatavdeling i Bergen eller Ålesund for betjening av våre kunder innen fiskeri- og havbruksnæringen. Stillingen er en mulighet for deg til å arbeide i et dedikert team med lang erfaring og med en spennende kundeportefølje.

Nordea skal være en bank for fremtiden. I Nordea jobber vi kontinuerlig med å fornye oss og levere enda bedre løsninger til våre kunder. Det er her du kommer inn! Sammen med gode kollegaer i Nordens største finanskonsern, kan du være med å skape gode kundeopplevelser for bankens sjømatkunder og hjelpe dem med å nå sine langsiktige mål.

Vi tilbyr følgende stilling

Nordea har et stort nettverk, og en viktig del av arbeidshverdagen vil være å delta i markedsaktiviteter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi legger vekt på å ha et høyt bankfaglig nivå på og tilby våre kunder god betjening i henhold til Nordeas verdier og målsettinger om vekst og høy kundetilfredshet. Samtidig må du ha lidenskap for fiskeri og havbruk og ønske å opprettholde en sterk fagkunnskap for å kunne være en relevant samtalepartner for alle våre sjømatkunder.

Dine kvalifikasjoner

Vi tror at for å lykkes i denne stillingen bør du være;

  • Du er kunde- og resultatorientert og en relasjonsbygger.
  • Du er profesjonell, tillitsskapende, og proaktiv.
  • Du er analytisk og kommuniserer godt på både norsk og engelsk, så vel muntlig og som skriftlig.
  • Videre må du like å jobbe i team, ha gode samarbeidsevner og i perioder stor arbeidskapasitet.
  • Du har høyere utdannelse på siviløkonom-/masternivå eller tilsvarende.
  • Du har kjennskap til og interesse for fiskeri- og havbruksnæringen.
  • Det er også ønskelig med internasjonal erfaring, særlig fra nordatlantiske land. Erfaring med kredittarbeid er en fordel.

Vi er opptatt av at du skal utvikle deg videre hos oss og vil legge forholdene til rette for at du skal lykkes. Arbeidssted vil være Bergen eller Ålesund, skriv gjerne i søknaden hvor du ønsker å jobbe.

Del gjerne med venner om du kjenner noen som passer til jobb-beskrivelsen og som du tror vil trives hos oss.

Mer informasjon og send søknad

Mangfold gjør oss sterkere, derfor ønsker vi et team bestående av ulike personer med forskjellig bakgrunn og personligheter. Vi tilbyr like muligheter for alle våre ansatte. Dette kan du lese mer om på nordea.com/career.

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med leder for Business Banking Sjømat Louise Haahjem på telefon

922 24 901 eller mail louise.haahjem@nordea.com.

Søknadsfrist 5. Desember 2018


Similar searches: Norway, Finance / Accounting, Sales and Marketing