Kommunikasjonsdirektør

Vi har ledig stilling som

Kommunikasjonsdirektør 

Vi søker en erfaren kommunikasjonsdirektør som skal inngå i Sjømat Norges avdeling for næringsutvikling og samfunnskontakt. Vi leter etter deg som har god vurderingsevne, er en tydelig rådgiver og som kan håndtere både enkle og krevende kommunikasjonsutfordringer.

Du kommer til å jobbe tett med administrerende direktør og ledergruppen og også bli en viktig rådgiver for våre fagansatte. Til stillingen følger også ansvar for å koordinere Sjømat Norges informasjons- og kommunikasjonsoppgaver som er rettet mot medlemsbedrifter, myndighetene, politiske miljøer og samfunnet generelt.

Du må ha erfaring med operativt og strategisk kommunikasjonsarbeid internt og eksternt, erfaring med mediehåndtering, analyse og beredskap - og selv stille med god skriftlig og muntlig formidlingsevne. God politisk og samfunnsmessig forståelse, erfaring fra mediebransjen og innsikt i sjømatnæringen vil være en stor fordel.

Vi tilbyr en utfordrende stilling i en organisasjon som preges av utstrakt samarbeid på tvers av fagområder, høy kompetanse og glødende engasjement for sjømatnæringen.

Stillingen er fast. Kontorsted er Sjømat Norges hovedkontor i Næringslivets hus i Oslo. En del reiseaktivitet må påregnes.

Lønn etter avtale.

Ytterligere informasjon om stillingen kan fås hos
adm. dir. Geir Ove Ystmark, tlf. 481 27 155 eller
direktør for næringsutvikling og samfunnskontakt Aina Valland, tlf. 971 45 777.

Søknad sendes elektronisk til firmapost@sjomatnorge.no.

Søknadsfrist er 15. januar 2019


Similar searches: Aquaculture, Executive Positions, Norway, Management