Daglig Leder - Norway King Crab/ Operasjonsleder i Finnmark

Daglig leder for produksjonsselskapene har ansvar for å lede og videreutvikle en organisasjon som leverer stabile gode resultater. Selskapet ser nå også etter andre arter som kan sendes levende. Rollen inngår i ledergruppen i selskapet og rapporterer til konsernsjef i Norway King Crab.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil innebære:

  • Kontaktperson for koordinering av fiskere og andre leverandører
  • Lede og utvikle en organisasjon som leverer stabile gode resultater
  • Budsjett og kostnadsoppfølging
  • Ivareta og videreutvikle sterke relasjoner til samarbeidspartnere, kunder og leverandører
  • HMS og kvalitetsarbeid
  • Følge opp og sikre riktig bruk av rapporteringssystemer
  • Overordnet kommunikasjon med lokale og sentrale myndigheter

For å lykkes i stillingen mener vi du bør ha ledererfaring fra sjømatnæringen og kan vise til resultater. Relevant utdannelse og erfaring innen ledelse, økonomi og/ eller fiskeri er ønskelig. Du har god IT kompetanse. Du bor i/ ønsker å bosette deg i Finnmark. 

Som Daglig Leder brenner du for sjømatnæringen og bærekraftig drift, og ønsker å bidra til ytterligere vekst i Norway King Crab. Du trives med innkjøp og forhandlinger, påvirker andre og oppnår deres støtte. Du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater. Du fokuserer på bunnlinjen, identifiserer potensiell risiko og overvåker finansielle konsekvenser av egen aktivitet.

Daglig leder bygger nyttige nettverk og er i stand til å bruke dem til å nå mål. Du kommuniserer på en klar måte både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Å gi teamet en klar opplevelse av retning og holde dem fokusert på målene er en viktig del av rollen. Du skaper et stabilt og bekreftende arbeidsmiljø, støtter og oppmuntrer teamet når det oppstår problemer, er stødig og til å stole på.

I rollen som Daglig leder i Finnmark er det viktig å ha en pragmatisk og målorientert tilnærmingsmåte, hvor du fokuserer på å oppnå resultater og løse problemer raskt og effektivt. Samtidig må du være velorganisert og evne å foreta klare prioriteringer. Du følger prosedyrer og respekterer regler og retningslinjer, - med dette sørger du for at arbeidsoppgaver blir fullført, samt at de holder høy kvalitet. Du er en person som liker intellektuelle utfordringer og setter deg ambisiøse mål. 

Norway King Crab tilbyr den rette kandidaten: 

  • En spennende jobb i et sterkt fagmiljø og et godt arbeidsmiljø i et konsern i vekst
  • Muligheten til å bidra til økt vekst i sjømatsektoren
  • Konkurransedyktige betingelser

Similar searches: Norway, Management, Sales and Marketing