Er du nysgjerrig på havbasert fiskeoppdrett?

Vi er et av verdens største og mest effektive selskap innen produksjon og foredling av laks, og gjennom SalMar Ocean er vi helt i tet når fremtidens fiskeoppdrett og havbruk skapes. Vår ledestjerne er «Passion for Salmon» – det betyr masse lidenskap og engasjement for laks, miljø, kunder og ikke minst kollegaer. 

Vi søker erfarne, dyktige og engasjert prosjektledere som skal være med å utvikle fremtidens SalMar gjennom oppdrett til havs. Som prosjektleder vil du representere SalMar Ocean som eier i selskapets prosjekter, og stillingene er sentrale for at SalMar Ocean skal lykkes med sin overordnede offshore satsning med mål om å produsere 150.000 tonn laks i offshore enheter innen 2030.

Som prosjektleder hos oss vil du jobbe tett inn mot alle involverte parter samt lede kvalitetssikring av prosjekter sammen med øvrige sentrale nøkkelpersoner i selskapet. Du jobber tett på prosjektene og følger de gjennom alle faser, og du vil få ansvar for daglig oppfølging og rapportering. 

Vi søker prosjektledere med betydelig erfaring med prosjekt- og/eller prosessledererfaring fra store prosjekter. Det er en fordel med prosjekterfaring fra energisektoren, gjerne olje- og gass da vi jobber i tilsvarende prosjektmetodikk.

Ønsket bakgrunn og erfaring:

  • Du har god teknisk forståelse opparbeidet gjennom erfaring og ingeniør/sivilingeniørgrad innen tekniske fag vil være en fordel.
  • Du har svært god forretningsforståelse, kunnskap om kontrakter og kontraktsmodeller.
  • Det er en fordel om du har erfaring fra større og komplekse endringsprosesser og har forståelse for gjennomføring av slike prosesser.
  • Du bør ha utstrakt erfaring i å jobbe tverrfaglig og vertikalt i organisasjoner
  • Internasjonal erfaring er en fordel og du kommuniserer svært godt muntlig og skriftlig på norsk og engels

Vi tror du motiveres av å bidra til utviklingen og veksten i et selskap med ambisjoner!

Du kjennetegnes av å trives med mye ansvar og å ha mandat gjennom en utøvende rolle i et kjerneteam. Du har svært gode samhandlingsegenskaper og er analytisk, strukturert og nøyaktig i ditt arbeid. Prosjektene kan bli gjennomført i andre verdensdeler så reising og opphold utenlands i lengre perioder må påregnes.

Erfaring og/eller kjennskap til oppdrettsnæringen er ønskelig, men ikke et absolutt krav. Ut over dette er det viktig at du kjenner deg igjen i våre postulater: alt vi gjør skal gjøres bedre enn i går, arbeidsoppgaven er ikke gjort før mottakeren er fornøyd, fokuser på løsningen, jobben vår i dag er avgjørende for vår felles suksess, vi bryr oss om og bærekraft i alt vi gjør.  

Hos oss vil du bli en del av et meget sterkt fagmiljø med unike faglige utfordringer. Du vil få mulighet til å videreutvikle deg og bli godt kjent med virksomhetens verdiskaping. Vi er i kontinuerlig utvikling, noe som byr på utfordringer og muligheter. SalMar Ocean har hovedkontor i Trondheim, men Stavanger vil være arbeidsted deler av tiden

Spørsmål om stillingen kan rettes til Experis ved Anne Dordi Alseth, tlf., 924 48 268. Alle henvendelser til Experis behandles konfidensielt i innledende fase, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver. 

Om arbeidsgiverenSalMar Ocean AS er et heleid datterselskap av SalMar ASA, og ble etablert med ett mål for øye – ytterligere styrke SalMar sin satsning og posisjon som ledende i utviklingen av havbasert oppdrett. 
Gjennom sine to datterselskap Ocean Farming og Mariculture, kombinerer SalMar Ocean utvikling og realisering av ny teknologi samt operativ erfaring for å utvikle neste generasjons fiskeoppdrett. Ocean Farming satte i august 2019 ut 2. generasjon med fisk i havmerden Ocean Farm 1, verdens første oppdrettsanlegg til havs. Mariculture arbeider med avsluttende design og prosjektering av neste generasjons havmerd, Smart Fish Farm, som skal etableres i åpent hav. 
SalMar Ocean sitt arbeid er banebrytende og anses å være de første stegene mot en ny æra innen havbruk. 


Similar searches: Aquaculture, Norway