Salgs- og markedsdirektør

Som salgs- og markedsdirektør i NSK Ship Design vil du ha det overordnede ansvaret for å utvikle og gjennomføre selskapets salg- og markedsstrategi samt bedrive aktivt salg mot kunder både nasjonalt og internasjonalt. Du vil fungere som selskapets ansikt utad, og vil i tillegg til operativt og profesjonelt B2B salgsarbeid jobbe med all markedsføring av selskapet; holde presentasjoner, skrive tilbud, evaluere tilbudsforespørsler, samt ha ansvaret for deltakelse på messer og konferanser rundt om i verden.

Vi ser etter deg som er fremoverlent, tillitsskapende og dyktig på teknisk salg i krevende bransjer. Du evner å skape deg et navn i markedet, leverer høy kvalitet og har en tilstedeværelse ut mot kundene som gir dem merverdi.

Som salgs- og markedsdirektør vil du jobbe i tett samarbeid med resten av organisasjonen. Du rapporterer til administrerende direktør og vil bidra aktivt i selskapets ledergruppe.

Aktuelle kandidater har relevant høyere utdanning i teknisk eller kommersiell retning, solid erfaring knyttet til teknisk salg i B2B markedet og kan vise til gode resultater. Du bør være en ambisiøs og strukturert leder som er tydelig og dyktig til å motivere. Erfaring fra maritim sektor (verft, rederi, leverandørbedrift, havbruk m.m.) vil være en fordel, men er ikke avgjørende for å lykkes i rollen.

Arbeidssted vil primært være Harstad eller Trondheim; men Oslo og/eller Bergen/Vestlandet kan også vurderes. Kandidater som ikke bor i Harstad må påregne noe reising til hovedkontoret gjennom året.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Nils Jørgen Tømmerås tlf 971 84 166, Atle Ronglan tlf 966 27 089, eller Håvard Tangvik tlf. 993 01 868. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


Similar searches: Aqua-Shipping, Norway, Sales and Marketing