Fiskehelsesjef

Har du erfaring med å sikre god fiskevelferd?

Vi er et av verdens største og mest effektive selskap innen produksjon og foredling av laks, og gjennom SalMar Ocean er vi helt i tet når fremtidens fiskeoppdrett og havbruk skapes. Vår ledestjerne er «Passion for Salmon» – det betyr masse lidenskap og engasjement for laks, miljø, kunder og ikke minst kollegaer.

I rollen som Fiskehelsesjef vil du være selskapets overordnede ressurs for beslutningstøtte innenfor fiskehelse og fiskevelferd. Du vil være en rådgiver inn mot selskapets ledelse, prosjektorganisasjon og driftsorganisasjon. Videre skal du sammen med selskapets ledelse utarbeide strategi, handlingsplaner, opplæringsplaner og mål for å ivareta fiskens helse og velferd. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til CEO. 

Vi ser etter deg som har betydelig erfaring som fiskehelsebiolog eller veterinær. Du kjenner næringen godt og vet hva som skal til for å skape en god dialog og et godt samarbeid med relevante myndigheter. Du har erfaring med å bygge strukturer og rutiner for å sikre god fiskevelferd.

For å lykkes i rollen kreves det at du har gode kommunikasjonsferdigheter og er god til å skape dialog. Du trives i samarbeid med andre og har en strukturert og systematisk arbeidsmetodikk.  Du har gode analytiske evner, hvor du evner å jobbe langsiktig samt setter kortsiktige mål og handlingsplaner mot en felles strategi. 

Hos oss vil du bli en del av et meget sterkt fagmiljø med unike faglige utfordringer. Du vil få mulighet til å videreutvikle deg og bli godt kjent med virksomhetens verdiskaping. Vi er i kontinuerlig utvikling, noe som byr på utfordringer og muligheter. SalMar Ocean har hovedkontor i Trondheim og kontorsted vil være der.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Jefferson Wells ved Anne Dordi Alseth, tlf. 92448268 eller Christer Berget, tlf. 96966606. Alle henvendelser til Jefferson Wells behandles konfidensielt i innledende fase, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver.


Similar searches: Aquaculture, Norway, Management