Design/Proces-ingeniør

Design/Proces-ingeniør til global markedsleder inden for akvakultur
Billund Aquaculture er inde i en rivende udvikling med markant vækst i antal projekter, projektstørrelser, antal ansatte og nye geografiske landvindinger. Vi tilbyder en nyoprettet stilling som Design/Projektingeniør, der skal indgå i teamet med de eksisterende ingeniører.


Opgaver og ansvar
Med reference til virksomhedens COO er du typisk tilknyttet 1-2 projekter ad gangen. Helt konkret bliver du en del af ingeniørteamet, hvor du, på egne projekter, involveres i koncept-, design- og udviklingsfasen. Som ingeniør deltager du i alle faser af projektgennemførelsen lige fra dimensionering af processen og dertilhørende komponenter, til udarbejdelse af tekniske specifikation m.m..
Du vil få kontakt til kunder, underleverandører og internt i organisationen, herunder koordinering med projektteams og indkøb.


Vi tilbyder
Billund Aquaculture er en attraktiv vækstvirksomhed, der bl.a. tilbyder følgende:
I Billund Aquaculture vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har mange inspirerende og komplekse opgaver, som du bliver en del af. Dine kolleger er både ambitiøse og kompetente. Udfordringer, hvor du kan udvikle dine kompetencer yderligere og videreudvikle din karriere.
Vi er en flad organisation med en uformel kultur, højt til loftet og frihed under ansvar. Du bliver en del af en markedsledende aktør i en spændende branche i kolossal udvikling. Vi tilbyder miljøvenlige og grønne løsninger, der bidrager aktivt til en bæredygtig verden. Vi bidrager positivt til 12 af de 17 Verdensmål.


Om dig
Er du en stærk Design/Projektingeniør med erfaring fra komplekse projekter indeholdende både tekniske installationer og bygningskonstruktion? Derudover vil erfaring med luft, vand og termodynamiske processer ligeledes være en kæmpe fordel. Trives du i alle projektfaser og formår du at have overblikket?
Vi forestiller os, du er uddannet proces-, maskiningeniør, maskinmester eller tilsvarende, gerne suppleret med en håndværksuddannelse og minimum 2 års relevant erfaring. Erfaring eller uddannelse indenfor akvakultur eller vandbehandling vil være en yderligere fordel. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk. Du trives i en international kontaktflade og har en god kulturel forståelse.


Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt COO Bjarne Hald Olsen på telefon +45 22 40 67 20.
Du behøver ikke at skrive nogen indledende ansøgning. Du behøver kun at afsætte 15 minutter af din tid og besvare spørgeskemaet og efterfølgende uploade dit CV, og du er godt på vej til at få en spændende ny karriere! Det er hurtigt og nemt: Tryk bare på “Start”!


Similar searches: Aquaculture, Asia Pacific