Lead Auditor Aquaculture

Ønsker du å jobbe hos en av Norges mest attraktive arbeidsgivere?


DNV styrker sitt sjømatteam og ser etter deg som ønsker å bygge en karriere innen revisjon i akvakultur. Du vil støtte våre oppdrettskunder med ekspertise og DNV sin metodikk og tilnærming. Du vil bli kvalifisert innen sjømatindustriens standarder, revisjonsteknikker og fungere som uavhengig tredjepart.

Som Lead Auditor Aquaculture vil du utføre revisjoner, verifikasjoner og inspeksjoner, og sørge for opplæring i samsvar med behov og krav i næringen. Du vil påvirke utviklingen av havbruksnæringen gjennom å utfordre og dele kunnskap.
 
Stillingen vil gi deg muligheten til å jobbe med en variert kundeportefølje, både når det gjelder størrelse og organisatorisk oppsett. Du vil jobbe selvstendig og på en kundeorientert måte, og alltid nyte fordelene av et sterkt og støttende fagmiljø av kolleger.
 
Du vil bli kjent med den norske havbruksnæringen, med alle dens muligheter og utfordringer og få innsikt i innovasjonsprosesser og den nyeste teknologiske utviklingen. Du vil utvikle et stort og unikt kontaktnettverk og bygge relasjoner med fagpersoner som også er dedikert til å sikre bærekraftig sjømat for fremtidige generasjoner.
 
I tillegg til nødvendig opplæring og kvalifisering, har vi prestasjonsledelsesprosesser på plass for å sikre at du får muligheten til å utvikle deg både profesjonelt og personlig i DNV. Du vil oppleve kompetanseutvikling innen ulike felt og faglig utvikling innen ledelse og kontroll.
 

Krav til stillingen:

Som Lead auditor Aquaculture i DNV har du fullført bachelorgrad innen akvakultur, biologi, matteknologi og/ eller fiskehelserelaterte studier. Du har minst 2 års erfaring fra havbruksnæringen. Du har utmerkede muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og på engelsk. Stillingen innebærer jevnlig og relativt mye reising. Praktisk erfaring fra fiskeoppdrett og kunnskap om kvalitetsledelse (f.eks. ISO9001, GLOBALG.A.P. IFA, ASC Salmon Standard) vil telle som en fordel. Det vil i tillegg tidligere revisjons- og/ eller inspeksjonserfaring gjøre. 

For å lykkes i stillingen mener vi det er essensielt at du er selvstendig, modig og jobber godt uavhengig sammen med våre kunder. Du er strukturert og systematisk, og har fokus på god kundebehandling. Du har velutviklede mellommenneskelige ferdigheter og gode kommunikasjonsevner. Med dine gode analytiske ferdigheter og løsningsorienterte tilnærming vil du dele kunnskap og skape verdier for sjømatnæringen. Du er fleksibel og fremmer digitalisering og endring.
 

DNV tilbyr den rette kandidaten: 

 • En meningsfylt jobb med en av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Vi er rangert som nummer 3 i Young Professional Attractiveness Index 2020 og som Norges mest attraktive arbeidsgiver 2019 av Randstad
 • Sterk bedriftskultur med vekt på kompetanseutvikling
 • Interessante og utfordrende prosjekter, både nasjonalt og internasjonalt
 • Gode kolleger som verdsetter teamarbeid og støtter hverandre
 • Internasjonalt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktig lønns- og ytelses pakke
 • Fleksibel arbeidstid og fokus på balanse mellom arbeid og privatliv
 • 6 ukers ferie
 • DNV opplærings- og kvalifiseringsprogram
 • Vær en del av et verdensledende selskap som har en global rekkevidde med mer enn 12 000 ansatte rundt om i verden og har hovedkontor i Norge
 • Muligheten til å vokse og utvikle dine kompetanser og ambisjoner innen DNV

Similar searches: Aquaculture, Communications, Norway