Offensiv og ambisiøs selger for vår satsing nasjonalt og internasjonalt

Fiskevelferd har alltid vært utgangspunkt for vårt utviklingsarbeid, slik at håndtering i størst mulig grad skjer på fiskens premisser. Vi er stolte av å kunne si at vi kontinuerlig jobber for å lage fremtidens beste bærekraftige løsninger for havbruksnæringen. Nå skal vi forsterke vårt kommersielle team med en offensiv og ambisiøs selger. 
 
God fiskevelferd er god økonomi! Vi ser etter en kommersielt anlagt kollega som forstår, og brenner, for dette. 
FLS har gjennom flere tiår opparbeidet stor respekt i det norske oppdrettsmarkedet. Vi har høye ambisjoner for selskapets videre utvikling og vekst, og ønsker nå å forsterke vårt salgsteam. Ved å ansette en teknisk selger, ønsker vi å intensivere salgsarbeidet og styrke vårt fotfeste nasjonalt og internasjonalt.

For å lykkes hos oss må du ha evne til å forstå produkt, marked og kundenes behov. Du bør ha teknisk forståelse, og gjerne ha erfaring fra havbruk da kjennskap til bransjen er en åpenbar fordel. Videre bør du være selvstendig og målrettet og ha sans for forretning. Du må selv ta initiativ, finne muligheter i markedet og ta ansvar for resultater. 

Kvalifikasjoner og personlig egenskaper
- Erfaring fra lignende arbeid med gode resultater 
- Svært god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk
- Beherske engelsk og/eller spansk 
- Du er positiv, pålitelig og ansvarsbevisst.
- Du er selvstendig og strukturert.
- Du er serviceinnstilt og løsningsorientert.

For de rette kandidatene kan vi tilby en stilling i et solid og offensivt selskap med et godt arbeidsmiljø og sterk utviklingskultur. Hos oss vil du få store muligheter til å bidra til videre vekst. 
Stillingen som teknisk selger er en utviklende og selvstendig rolle i et uformelt og fremtidsrettet miljø. Vi har bransjeledende løsninger og konkurransedyktige lønnsbetingelser. .

Spørsmål?
Ta kontakt med oss på mail, telefon eller les mer om oss på våre nettsider


Similar searches: Aquaculture, Norway, Sales and Marketing