Revisor med bakgrunn fra akvakultur/fiskeri

Vi i Bureau Veritas fortsetter å utvikle oss, og det er med glede vi kan tilby en unik mulighet til å bli med i organisasjon som Revisor i Norge.

BUREAU VERITAS er et av verdens største inspeksjons- og sertifiseringsselskaper. Vi gjennomfører et stort antall inspeksjoner og revisjoner årlig, der vi i samarbeid med våre kunder sikrer et høyt nivå av kvalitet, miljø, sikkerhet, produktsertifisering, mattrygghet og arbeidsmiljø.
Hos Bureau Veritas Certification er vi akkreditert for å sertifisere produkter og tjenester i samsvar med gjeldende standarder. Det sikrer konsistens og kvalitet hos kunden. Vi utvider vår aktivitet i Norge, og ser etter nye revisorer innenfor  akvakultur / fiskerinæringen.
 
Stillingsbeskrivelse
Du skal bidra til å opprettholde og utvikle vår posisjon innenfor sertifisering innen akvakultur / fiskerinæringen i Norge. De viktigste oppgavene dine vil være revisjon av selskaper som jobber systematisk og strategisk på et høyt nivå. Dine oppgaver som revisor vil bestå i planlegging, koordinering ot gjennomføring av revisjoner – noen ganger som leder for et revisjonsteam. Du skal også presentere resultatene for den reviderte kunden. I tillegg skal det utarbeides revisjonsrapporter.
Vi ønsker søkere både for fulltidsansettelse, og de som ønsker å jobbe deltid som non-exclusive revisorer.
 
Vi tilbyr
En spennende jobb med store vekstmuligheter i det norske markedet, med personlig utvikling og karrieremuligheter.
En grundig opplæring tilpasset dine kompetanser.
En varierende arbeidsplass der det aldri er to identiske dager.
Dedikerte og dyktige kolleger som alltid er villige til å svare på spørsmålene dine. 
God pensjonsordning og forsikringer.
 
Din kvalifisering
Du er fortrinnsvis allerede godkjent revisor under ASC Farm og Global Gap. Du har noen års erfaring i næringsmiddelindustrien - helst fra akvakultur / fiskerisektoren. Kandidatsøkere med minst tre års erfaring med havbruk vil bli foretrukket. Du bor i Norge, og er godt kjent med den norske akvakultur/fiskerinæringen. Du mestrer norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig.
 
Om deg
Du er fokusert på å skape verdier med kundene våre og er alltid klar for en konstruktiv dialog. Du er kvalitetsbevisst og serviceorientert. Du er systematisk og analytisk og i stand til å formidle gjeldende krav og regler fra standardene til praksis.
Du er innstilt til en jobb der en stor del av arbeidstiden foregår ute hos våre mange forskjellige kunder i hele Norge. Du fungerer bra på egen hånd, men du er også villig til å dele kunnskapen din med kollegaene.
Du har førerkort og har bil. Du kan bo hvor som helst Norge og ha hjemmekontor; nærhet til flyplass er foretrukket.
 
 
Hva vi i BV verdsetter
Vi fungerer som beskyttere av integritet, og opprettholder de høyeste standarder på en ansvarlig måte. Vi skaper tillit mellom bedrifter og våre kunder, vår ambisjon er å jobbe hardt og ha ydmykhet til å lære og vokse. Vi har og bevarer et åpent og inkluderende miljø, og etikk, sikkerhet og økonomisk kontroll fungerer som grunnlaget for vår felles kultur.
Å være en del av BV-familien, er mer enn bare å jobbe, det er å være overbevist om at du ønsker å
Sette spor…i å forme en verden av tillit
 
Ta kontakt med ansvarlig leder for denne rekrutteringen Farshid Shirzad, hvis du har spørsmål om stillingen: 00 45 22246877.


Similar searches: Aquaculture, Norway, Finance / Accounting, Fisheries