Norway King Crab

Recruiter
Norway King Crab

Norway King Crab ble etablert i 2007 og er i dag markedsleder på fangst og levering av levende kongekrabbe. Vår visjon har fra starten vært å levere kvalitetskrabbe året rundt til det absolutte øvre sjikt av kunder verden over.

Siden starten har Norway King Crab jobbet tett med fiskerne for å skape en regularitet på fangst og levering gjennom hele året. Vi har jobbet sammen med myndigheter og forvaltning om tilrettelegging av helårig fangst og optimalisering av krabbefisket. Gjennom dette samarbeidet og oppbygging av våre mottak har vi i dag oppnådd helårlig fangst og levering.

Gjennom løpende FOU arbeid har vi oppnådd gode resultater på kvalitetssikring og dyrevelferd. Vi håndterer, pakker og sender i dag levende kongekrabber rundt i hele verden med gode resultater. Selskapet har et miljøperspektiv og jobber etter høye etiske verdier. Norway King Crab har vært en av de første i sjømatnæringen som har sporing på individnivå på sine kongekrabber.

Vi satser sterkt på merkevaren og historien bak vårt produkt. Vi ønsker å trekke frem fiskeren som den viktige brikke han er, og vi ønsker å understreke at vår aktivitet skjer i Finnmark – helt nord i Norge hvor vi har det kalde og klare vannet, midnattssol om sommeren og 24 timers mørke om vinteren.

Email me jobs from this recruiter
Get new jobs for this search by email

When you create this job alert we will email you a selection of jobs matching your criteria. Our Terms and Conditions and Privacy Policy apply to this service.

Other marketing communication

We'd love to send you information about jobs and services from IntraFish Jobs by email.


All emails will contain a link in the footer to enable you to unsubscribe at any time.