NHST Sjømat

Recruiter
NHST Sjømat

NHST Global Publications har som mål å være den beste og mest foretrukne leverandøren av business to business nyheter innen shipping, sjømat/fiske, fornybar energi og olje&gass. Selskapet driver de internasjonale og norske mediene TradeWinds, Upstream, Recharge, Intrafish.com, Intrafish.no, Fiskeribladet,Tekfisk og Europower. Med hovedkontor i Oslo og kontorer i blant annet London, Singapore, Houston, Seattle og Bergen – har selskapet 200 ansatte som jobber kontinuerlig med å styrke stillingen til våre internasjonale og nasjonale publikasjoner samt forbedre vår digitale tilstedeværelse. NHST Global Publications AS er et datterselskap i NHST Media Group AS.

NHST Sjømat er arbeidsnavnet på organisasjonen som består av Fiskeribladet, Tekfisk og Intrafish.no. Totalt 34,5 årsverk. På ett år har lesertallene for sjømatfeltet økt med 20 prosent, med fremgang både på papir og nett og ikke minst mobil.

Email me jobs from this recruiter
Get new jobs for this search by email

When you create this job alert we will email you a selection of jobs matching your criteria. Our Terms and Conditions and Privacy Policy apply to this service.

Other marketing communication

We'd love to send you information about jobs and services from IntraFish Jobs by email.


All emails will contain a link in the footer to enable you to unsubscribe at any time.