Tekfisk Rekruttering

Recruiter
Tekfisk Rekruttering

Tekfisk dekker forskning og teknologi i sjømatnæringen, og ble startet opp 18. april 2018. Bakgrunnen var at leserne lenge har etterspurt mer stoff om forskning, utvikling og teknologi. Tekfisk er både en nettavis med løpende nyhetsdekning og en ukentlig podkast som går enda mer i dybden. Vi skriver om nye båter, ny fangstteknologi, digitalisering, kampen mot sykdom og lakselus i merdene, fôrutvikling og mye mer. Lesertallene er gode. 
Fra starten har vi hatt minst 25.000 unike brukere i måneden, og har nå over 40.000 unike brukere hver måned.  Vi har planer om å øke antall lesere fremover.
Tekfisk er et nettsted som er åpent og tilgjengelig for alle. Vi har seks faste kommentatorer fra forskningsog utviklingsmiljøer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Volda og Bergen. Podkasten kommer hver fredag, og vi har nyhetsbrev man kan abonnere på. Vi har som mål å dekke det nye som skjer i sjømatnæringen grundig, bredt og godt. Tekfisk utgis i samarbeid med Fiskeribladet og IntraFish.

Email me jobs from this recruiter
Get new jobs for this search by email

When you create this job alert we will email you a selection of jobs matching your criteria. Our Terms and Conditions and Privacy Policy apply to this service.

Other marketing communication

We'd love to send you information about jobs and services from IntraFish Jobs by email.


All emails will contain a link in the footer to enable you to unsubscribe at any time.

Latest jobs from Tekfisk Rekruttering