Nova Sea

Recruiter
Nova Sea

Beskrivelse av selskapet:
Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Våre 250 dyktige medarbeidere forventes i 2018 å stå for produksjonen av laks til en samlet verdi på ca. 2,6 milliard kr. Oppdrettsaktiviteten er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord.

Konsernet har samdrift med Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS og produserer årlig 50 000 tonn laks som slaktes, fileteres og selges fra vårt hovedkontor og industrianlegg på Lovund i Lurøy kommune.

Nova Sea AS er integrert i hele verdikjeden fra stamfisk til marked. Vi kontroller i tillegg støttefunksjoner innen rensefisk, brønnbåt og serviceselskap. Vi har et godt samarbeid med andre havbruksaktører i regionen og er medlem i The Global Salmon Initiative (GSI). Gjennom dette forpliktende samarbeid jobber vi for å gjøre næringen mer bærekraftig. Dette omfatter blant annet mål om ASC sertifisering av våre oppdrettslokaliteter innen 2020.

Besøk oss gjerne på vår hjemmeside www.novasea.no og se vårt GSI-engasjement på globalsalmoninitiative.org/en

Email me jobs from this recruiter
Get new jobs for this search by email

When you create this job alert we will email you a selection of jobs matching your criteria. Our Terms and Conditions and Privacy Policy apply to this service.

Other marketing communication

We'd love to send you information about jobs and services from IntraFish Jobs by email.


All emails will contain a link in the footer to enable you to unsubscribe at any time.